Подарунок до Дня Матері 2021 – Ліга Пенсія

Як ви знаєте я почав відкладати на свою власну рідненьку приватну пенсію в НПФ влітку 2014 року. Почав з суми 300 грн/місяць, суму з того часу тільки збільшую, результатами задоволений.

На 9 травня 2021 року в День Матері зробив подарунок своїй мамі Ларисі, якій зараз 63 роки. Середня пенсія в Украні на 01.01.2021 становила 3507 грн, цього вистачить на продукти в райцентрі, і частково на комуналку. Я подумав що варто мамі створити додатково приватну пенсію.

Пенсійний вік обрав 70 років, адже після нього всі пенсійні виплати не оподатковуються. Наступні 7 років буду платити внески, а далі вона вирішує одразу забрати всю суму чи розтягнути ще на 7-10 років. Звісно, як фінансовий планер, потім порекомендую їй друге))

Звісно хтось скаже “плати мамі пенсію одразу зі свого активного доходу”! І на випадок форс мажорів така опція звісно є.

Інший популярний варіант – купити квартиру, здати ї в оренду, а доходи від квартири віддати літнім батькам. Одрак це інвестиція в кілька десятків тисяч доларів одразу, яких на цю ціль зараз немає. Тому НПФ як інструмент, який дозволяє копити невеликими сумами в автоматичному режимі мені підійшов найбільше.

Обрав НПФ Взаємодопомга від  ЛІГА ПЕНСІЯ, адже:

  • Професійна компанія з управління активами, яка доречі управляє і моїм НПФ
  • Ліга це сімейна компанія, давно на ринку, бездоганна ділова репутація власників
  • Ліга Пенсія (НПФ Взаємодопомога) першою проінвестувала в іноземні цінні папери, купивши акції компанії Apple
  • Ліга Пенсія багато робить для популяризації приватних пенсійних заощаджень в Україні

В добру путь Мама! Обіймаю))