iShares змінює інвестиційний світ

iShares

iShares: 

Як знають iPlan клієнти та мої друзі я є прихильником довгострокового інвестування з допомогою продуктів BlackRock та Vanguard.

Публікую відкритий лист Martin Small, Head of U.S. and Canada iShares at BlackRock to iShares investors:

 

Як ми жили без них?

Це питання я задаю собі, коли думаю про феноменальний успіх ETFs. Коли мільйони людей прагнуть більшого контролю над своїм фінансовим майбутнім, біржові фонди формують культуру інвестування. ETF не просто є явищем у інвестуванні, це справжній рух.

Рухи – це не просто багато людей. Рух стосуються чоловіків і жінок, які несуть ідею чи продукт вперед, вбачаючи в цьому один із сенсів свого життя. Це мережевий ефект у дії. Чим більше використовується продукт, тим більший поштовх до додавання нових та кращих функцій – і чим вище зручність для користувачів.

Ми спостерігали це із залізницями у 1880-х роках, телефоном у 1910-х роках та Інтернетом сьогодні. Пам’ятайте, вихідні дні у великих шопінг молах?

Тепер ми можемо знайти будь-що від улюблених пластівців сніданку до роботів -пилососів онлайн, заплатити в один клік, отримавши товари на наступний день. Процес настільки інтуїтивний і зрозумілий, що важко зрозуміти часи, коли ми не могли такого зробити.

Ми вважаємо, що зростання ETF має аналогічний вплив на інвестування. Трансформаційна технологія – каталізація змін. Все більше і більше людей вибирають ETF, щоб активно досягати тих цілей, які їм найбільше важливі, виходячи на ринки та застосовуючи стратегії, які колись були доступні лише професіоналам. По дорозі вони змінюють ринок, вимагаючи свіжих ідей, щоб відобразити  сучасні реалії світу.

iShares слухає. Допомога вашому прогресу була в серці нашої місії з самого початку. Ось чому ми постійно кидаємо виклик статус-кво, витісняємо застарілі практики та передбачаємо зміни у світі, де вчорашні інвестиційні інструменти більше не відповідають завтрашнім потребам.

Двадцять років тому ми створили перші ETF по окремим країнам, щоб ви створили глобальний диверсифіковний портфель. Ми створили перші ETF з фіксованим доходом, щоб зробити володіння облігаціями легким та ефективним як і акціями. Наші новітні фонди мають на меті розблокувати секрети активного управління, але за ціною ETF. Ми хочемо нічого іншого, аніж індексувати все те, робить вас кращим інвестором.

Найкраща частина полягає в тому, що йдемо разом. Завдяки вам, ми розвиваємо думки та прискорюємо зміни – ми додаємо ліквідність, щоб допомогти ринкам розвиватися, спілкуємось з нашими громадами та прагнути створити краще фінансове майбутнє для кожного.

Сьогодні, один з трьох інвесторів у США володіє ETF, згідно з останнім опитуванням Pulse Survey ETF BlackRock. Це ріст з одного з чотирьох минулого року, але ми тільки починаємо роботу. До 2020 року ми очікуємо, що половина всіх інвесторів приєднається до нашого руху, а ETF стане невід’ємною частиною того, як будують інвестиційні портфелі.

ishares ETF

 

 

 

Тож давайте поширювати корисні знання. Давайте продовжимо переможну ходу ETF, поки ніхто не зможе навіть уявити що колись ми жили без них.

Оригінал статті To our iShares investors

Моє відео про ETF